Societat 01/11/2011

Scarlett Johansson: "Les fotos eren per al meu marit"

L'actriu assegura que les fotos en què sortia despullada que van circular per la xarxa eren per al seu marit d'aleshores, Ryan Reynolds

Efe
2 min
Scarlett Johanson

Los AngelesL'actriu Scarlett Johansson ha explicat que les fotografies casolanes en les quals apareix despullada i que van ser filtrades a Internet tenien com a únic destinatari seu marit d'aleshores, l'actor Ryan Reynolds, segons publica aquest dimarts la revista Vanity Fair. Vanity Fair

Johansson, considerada una de les intèrprets més atractives de Hollywood, va quedar exposada a la xarxa el passat mes de setembre després que uns pirates informàtics assaltessin seus comptes de correu electrònic i accedissin als continguts dels seus dispositius mòbils.

Les tres imatges que van sortir a la llum van mostrar a la protagonista de Lost in traslation ensenyant la part de darrere del seu cos en el reflex d'un mirall, un autoretrat del seu bust nu i una instantània de les cuixes mentre estava estirada al llit.

"Sé quins són els meus millors angles", ha reconegut Johansson en la seva entrevista amb la revista nord-americana en la qual la se la veu posant, aquesta vegada amb roba.

"Les vaig enviar (les fotografies) al meu marit", ha indicat l'actriu, que quan es va retratar despullada encara estava casada amb Ryan Reynolds, actor de films com Buried o Green Lantern.

"No hi ha res dolent en això. No és com si fes porno, encara que no hi ha res de dolent amb això tampoc", ha assenyalat Johansson.

Johansson, de 26 anys, va ser una de les famoses víctima d'una xarxa de hackers que tenia com a objectiu assaltar comptes de correu electrònic i dispositius mòbils de personalitats de l'espectacle a la recerca de material íntim. Una altra de les afectades va ser Vanessa Hudgens.

Johansson i Reynolds, de 35 anys, van iniciar els tràmits de divorci el desembre de 2010 després de dos anys de matrimoni.

stats