Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Segona Pasqua molt variable i amb força ruixats i tempestes

El matí encara serà molt variable però a la tarda els ruixats afectaran sobretot les comarques de Girona i Barcelona

Acabem l’últim dia d’aquest cap de setmana de tres dies i no pot ser d’una altra manera que amb ruixats i tempestes, seguint la tònica d’aquests dies i d’aquest mes de juny que està sent bastant plujós.

Aquesta nit i matinada ja hem començat a tenir els primers ruixats sobretot a les comarques de Girona i Pirineu, i que seguiran al llarg del matí estenent-se a qualsevol punt. Seran pluges bastant disperses, que afectaran moltes comarques però sobretot la meitat nord. De totes maneres en alguns punts encara trobarem un cel mig ennuvolat amb alguna escletxa de sol que a mesura que avanci la jornada s’anirà ennuvolant. Serà a partir de la tarda quan els ruixats i les tempestes apareixeran sobretot a les comarques de Girona i de Barcelona, i localment podran ser fortes i descarregar amb força.

Al País Valencià i les Illes Balears serà un dia entre mig i força ennuvolat amb algun possible ruixat de caràcter feble al nord de Menorca i a l’interior del País Valencià.

Els pròxims dies l’ambient estiuenc i calorós sembla que es voldrà anar imposant a partir de dimarts, amb temperatures que rondaran al voltant dels 30ºC. Els amants de la platja ja podreu començar a gaudir-ne perquè l’ambient serà pràcticament d’estiu. Tot i així, tant dimarts com dimecres no es descarta que puguem tenir algun ruixat de tarda al Pirineu.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de