Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Set ferits, tres d'ells greus, en un accident de trànsit a Sant Bartomeu del Grau

Un camió frigorífic i un turisme han xocat frontalment en un sinistre en el qual s'ha vist implicat també un segon automòbil

Set ferits, tres dels quals de caràcter greu, és el balanç d'un accident de trànsit que ha tingut lloc aquest divendres, cap a les dues del migdia, a la carretera C-25, l'Eix Transversal, al terme municipal de Sant Bartomeu del Grau. Els fets s'han produït quan un camió frigorífic i un automòbil han xocat frontalment per causes que no han transcendit. Un segon automòbil s'ha vist involucrat també en l'accident. Un dels ferits greus ha sigut traslladat a l'Hospital Sant Pau de Barcelona, i els altres dos al Parc Taulí de Sabadell. A dos quarts de quatre de la tarda, l'accident encara generava complicacions al trànsit. Pel que fa als quatre ferits lleus, un ha sigut traslladat a l'Hospital General de Vic i els altres tres han sigut atesos al mateix lloc dels fets. D'aquests, dos ferits han demanat l'alta voluntària.

Pel que fa a les complicacions al trànsit, el sinistre ha obligat a tallar un dels carrils de la via, mentre que els Mossos d'Esquadra regulen el pas alternatiu dels vehicles al carril que ha quedat obert.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de