SOCIETAT
Societat 10/08/2012

Set ferits, tres d'ells greus, en un accident de trànsit a Sant Bartomeu del Grau

Un camió frigorífic i un turisme han xocat frontalment en un sinistre en el qual s'ha vist implicat també un segon automòbil

Acn
1 min

Sant Bartomeu del GrauSet ferits, tres dels quals de caràcter greu, és el balanç d'un accident de trànsit que ha tingut lloc aquest divendres, cap a les dues del migdia, a la carretera C-25, l'Eix Transversal, al terme municipal de Sant Bartomeu del Grau. Els fets s'han produït quan un camió frigorífic i un automòbil han xocat frontalment per causes que no han transcendit. Un segon automòbil s'ha vist involucrat també en l'accident. Un dels ferits greus ha sigut traslladat a l'Hospital Sant Pau de Barcelona, i els altres dos al Parc Taulí de Sabadell. A dos quarts de quatre de la tarda, l'accident encara generava complicacions al trànsit. Pel que fa als quatre ferits lleus, un ha sigut traslladat a l'Hospital General de Vic i els altres tres han sigut atesos al mateix lloc dels fets. D'aquests, dos ferits han demanat l'alta voluntària.

Pel que fa a les complicacions al trànsit, el sinistre ha obligat a tallar un dels carrils de la via, mentre que els Mossos d'Esquadra regulen el pas alternatiu dels vehicles al carril que ha quedat obert.

stats