Societat 21/08/2011

Set detinguts en una baralla multitudinària a Badalona

La Guàrdia Urbana de la ciutat va intervenir en una batussa entre una trentena de persones que s'agredien amb cinturons i ampolles de vidre

Redacció
1 min

BadalonaLa Guàrdia Urbana de Badalona i els Mossos d'Esquadra van detenir la matinada de divendres a dissabte set persones, d'edats compreses entre els 19 i els 44 anys, que participaven en una baralla multitudinària al carrer. Els fets van passar a dos quarts d'una de la matinada al carrer de Bernat Metge, a l'alçada del passeig de la Salut, quan una patrulla de la Guàrdia Urbana va detectar aldarulls violents on hi participaven una trentena de persones. Els agents van demanar reforços i van intentar separar a les persones que s'estaven esbatussant amb corretges de cinturó i ampolles de vidre. En el moment de les detencions, un dels agents de la policia local va ser ferit lleument al llavi i al braç i el van traslladar a l'Hospital Municipal de Badalona, igual que els detinguts que tenien ferides provocades per la baralla. Un cop atesos els detingut van ser portats a les dependències policials dels Mossos d'Esquadra per tal que s'iniciessin les diligències judicials pertinents.

També el dissabte, a les set del vespre, però al carrer de Badajoz, al barri de Sant Roc de Badalona, la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra van haver d'intervenir en una altra baralla on hi van participar una cinquantena de persones que van dispersar-se ràpidament en veure els cossos de seguretat. Els fets van acabar amb un ferit lleu, amb un cop al cap, que va ser traslladat a l'Hospital de l'Esperit Sant de Santa Coloma de Gramenet.

stats