SOCIETAT
Societat 19/04/2011

Set detinguts per presumpte narcotràfic a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han comissat prop de 24.000 euros i uns 300 grams de cocaïna en un pis del districte de Sants-Montjuïc. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions

Acn
1 min
En l'operació s'han incautat 300 grams de cocaïna i 24.000 euros / ACN

BarcelonaEls Mossos han detingut set persones com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública. Ho van fer dijous passat després d'una investigació prèvia que els va permetre concloure que en un pis del districte barceloní de Sants-Montjuïc hi convivia un grup de persones dedicada al tràfic de substàncies estupefaents. Després que el jutge n'autoritzés l'entrada, els agents de la policia catalana van irrompre al domicili i van practicar la major part de les detencions. A banda es van comissar uns 24.000 euros en bitllets fraccionats, uns 300 grams de cocaïna i eines i material per adulterar-la. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Segons el relat policial, la cocaïna es va trobar en diferents estats: en roca, en pols i una altra part ja preparada per vendre, repartida en unes 40 paperines. Dins del pis es van identificar cinc persones, que van quedar detingudes per presumpte tràfic de drogues. La investigació va dur, després, a detenir dues persones més. La policia sospita que un dels detinguts estava a punt d'abandonar el país després de trobar uns bitllets d'avió a nom seu entre la diversa documentació comissada.



Tots els detinguts són veïns de Barcelona de nacionalitat boliviana i tenen entre 20 i 45 anys, tret d'un que és menor. Els detinguts majors d'edat han passat a disposició judicial, i el jutge n'ha decretat la llibertat amb càrrecs. El menor ha estat posat a disposició de la Fiscalia de Menors. Aquesta és la quarta acció policial en menys de cinc mesos que els Mossos de la comissaria Sants-Montjuïc fan contra el tràfic de substàncies estupefaents.

stats