Societat 23/04/2011

Tres ferits molt greus en un incendi d'un pis a l'Hospitalet de Llobregat

Un total d'onze persones han resultat afectades en l'incendi, que ha cremat una planta baixa d'un edifici de cinc plantes

Acn
1 min
Així ha quedat el bloc on s'ha produït l'incendi / ACN

L'Hospitalet de LlobregatOnze persones han resultat afectades aquest dissabte a la matinada en un incendi d'un pis a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). L'incendi s'ha produït cap a les sis de la matinada en un pis de la planta baixa d'un edifici de cinc plantes, situat al carrer Mas, número 41.

El foc ha cremat totalment un pis de la planta baixa i el fum afectat l'escala de l'immoble. Segons fonts del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), tres dels afectats estan molt greus amb cremades importants a tot el cos. Són un jove de 22 anys, un home de 60 anys i una dona de 50 anys, que també s'ha precipitat des de casa seva.

Els tres han estat traslladats a la unitat de cremat de l'Hospital de la Vall d'Hebron. En l'incendi també un noi de 19 anys ha patit diverses cremades i ha estat traslladat a l'Hospital de Bellvitge amb pronòstic moderat i tres persones més han resultat ferides lleus. Són dues joves de 13 i 15 anys que han patit cremades i han quedat intoxicades pel fum. Totes dues les han evacuat a l'Hospital de Sant joan de Déu. L'altre ferit lleu és un home de 63 anys que s'ha precipitat des de casa seva i ha hagut de ser traslladat a un centre d'atenció primària (CAP).

A banda d'aquests set ferits, quatre persones més han estat ateses per atacs d'ansietat a un CAP.

Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat onze dotacions dels Bombers de la Generalitat, que ja han pogut apagar totalment les flames, i sis ambulàncies del SEM.

stats