Publicitat
Publicitat

A partir de divendres arribaran els dies més càlids de la setmana

La Setmana Santa podria començar amb un temps més variable

El cel continuarà clar fins divendres, però el cap de setmana apareixeran intervals de núvols i alguns xàfecs de tarda

Pocs canvis en el temps de forma imminent. Avui farà sol a tot arreu, i els termòmetres, que a primera hora encara marcaven menys de 5 graus al Pirineu i en algunes fondalades interiors, al migdia marcaran un o dos graus més que la jornada anterior. Les temperatures no es dispararan, però s'arribarà als 20 graus a força comarques interiors i prelitorals.


Ni demà, ni tampoc dijous i divendres canviarà gairebé res. En tot cas, les temperatures s'aniran fent més contrastades entre el matí i el migdia a l'interior: els matins seran més freds al Pirineu, a Ponent i en àmbits com Osona, però, en canvi, al migdia les temperatures tendiran a ser més altes. A partir de divendres els termòmetres marcaran fins a 25 graus al migdia en algunes comarques, hi haurà força hores per sortir sense jaqueta i al centre del dia sobrarà fins i tot el jersei. 


Com començarà la Setmana Santa? El cap de setmana hi haurà moltes clarianes, predominarà el sol, però a les tardes començaran a créixer més nuvolades, i els mapes del temps apunten, per ara, que diumenge a la tarda caurien xàfecs i tronades a força comarques interiors. La Setmana Santa podria començar amb el mateix tipus de temps: moltes clarianes, però també alguns xàfecs de tarda. Les temperatures baixarien una mica a l'inici de la setmana que ve, ambient primaveral però no calorós. Encara no se'n pot dir res, dels dies festius de Setmana Santa.


A www.ara.cat/meteo ja hi trobareu la previsió per al vostre el municipi fins diumenge, actualitzada amb els mapes d'avui.

Més continguts de