Societat 27/03/2012

La Setmana Santa podria començar amb un temps més variable

El cel continuarà clar fins divendres, però el cap de setmana apareixeran intervals de núvols i alguns xàfecs de tarda

Miquel Bernis
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { so-language: zxx } Pocs canvis en el temps de forma imminent. Avui farà sol a tot arreu, i els termòmetres, que a primera hora encara marcaven menys de 5 graus al Pirineu i en algunes fondalades interiors, al migdia marcaran un o dos graus més que la jornada anterior. Les temperatures no es dispararan, però s'arribarà als 20 graus a força comarques interiors i prelitorals.

Ni demà, ni tampoc dijous i divendres canviarà gairebé res. En tot cas, les temperatures s'aniran fent més contrastades entre el matí i el migdia a l'interior: els matins seran més freds al Pirineu, a Ponent i en àmbits com Osona, però, en canvi, al migdia les temperatures tendiran a ser més altes. A partir de divendres els termòmetres marcaran fins a 25 graus al migdia en algunes comarques, hi haurà força hores per sortir sense jaqueta i al centre del dia sobrarà fins i tot el jersei.

Com començarà la Setmana Santa? El cap de setmana hi haurà moltes clarianes, predominarà el sol, però a les tardes començaran a créixer més nuvolades, i els mapes del temps apunten, per ara, que diumenge a la tarda caurien xàfecs i tronades a força comarques interiors. La Setmana Santa podria començar amb el mateix tipus de temps: moltes clarianes, però també alguns xàfecs de tarda. Les temperatures baixarien una mica a l'inici de la setmana que ve, ambient primaveral però no calorós. Encara no se'n pot dir res, dels dies festius de Setmana Santa.

A www.ara.cat/meteo ja hi trobareu la previsió per al vostre el municipi fins diumenge, actualitzada amb els mapes d'avui.

stats