Publicitat
Publicitat

Shakira segueix Piqué al Japó i retransmet el viatge i el partit del Barça

La cantant colombiana segueix la final del Mundial de Clubs, gaudeix del Japó i anima l'afició blaugrana a través del Twitter

El romanç de Shakira i Gerard Piqué creua fronteres, més o menys les mateixes que el futbol. Feia temps que el Twitter de la cantant de Barranquilla no ensenyava tantes fotos referents a la seva vida personal. Tot i que la gran majoria ens en vam assabentar a través d'aquesta xarxa social, la solista feia temps que no piulava tant.

El viatge fins al Japó del Barça ha servit d'excusa per evidenciar que l'amor continua amb plena força, prou per combinar la seva feina artística amb el seguiment del futbolista arreu del planeta. Al Japó, Shakira ha obsequiat els seus seguidors amb fotos del partit i fotos seves amb el camp nipó de fons. A internet també hem pogut trobar fotos de la seva família política i ella plegats, abans de la victòria. Després de guanyar el Mundial de Clubs i que cridés " la victòria és nostra!" no n'hem sabut res més.

La intèrpret de Rabiosa no s'ha quedat curta en la seva escapada cap a la tretzena victòria de l'era Guardiola. Entre altres coses, ens ha ensenyat les vistes des de l'habitació del seu hotel, temples un buda assegut i, fins i tot, els seus sogres .

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de