Societat 06/05/2012

Sheldon Adelson: visita a Madrid i reunió amb empresaris catalans abans de decidir on construeix l'Eurovegas

L'empresari ha estat a la Comunitat de Madrid aprofitant un viatge a Europa. S'ha trobat amb representants del govern d'Esperanza Aguirre i també amb empresaris que defensen la candidatura de Barcelona

Acn / Ara
2 min

MadridSheldon Adelson manté la incògnita i aquest diumenge ha estat a Madrid, on s'ha reunit amb representants del govern d'Esperanza Aguirre però també, en una altra trobada, amb un grup d'empresaris catalans que defensen la candidatura de Barcelona per construir-hi l'Eurovegas, segons ha sabut l'ARA de fonts coneixedores de la negociació.

El magnat ha aprofitat un viatge a Europa amb la seva dona per passar per Madrid i visitar els terrenys ubicats al municipi d'Alcorcón per valorar-ne la idoneïtat per ubicar-hi l'Eurovegas, segons informa un comunicat de la Comunitat de Madrid, que considera "decisiva" la visita i assegura que falten "dies" perquè l'inversor anunciï on ubica el macrocomplex d'oci.

Adelson ha anat a Alcorcón acompanyat del conseller d'Economia i Hisenda de la Comunitat de Madrid, Percival Manglano; el conseller de Transports, Pablo Cavero; l'alcalde d'Alcorcón, David Pérez, i el president de Promomadrid, Jesús Sáinz.

Els terrenys d'Alcorcón disponibles per a l'Eurovegas limiten amb cinc carreteres (la M-501, la M-506, l'autovia A-5, la M-40 i la M-50) i són a 25 minuts de l'aeroport de Madrid i a 20 minuts de l'estació d'Atocha i el centre de la capital de l'Estat. Després de la visita a la capital, que no ha passat pels terrenys de Valdecarros, Adelson s'ha reunit amb empresaris de la Comunitat de Madrid.

Segons explica el comunicat de la Comunitat de Madrid, Adelson es va mostrar interessat –en la reunió que va mantenir amb el conseller d'Economia i Hisenda el passat 1 d'abril– per mesures liberals que ha posat en marxa el govern d'Esperanza Aguirre, a més de valorar positivament els serveis públics de la comunitat madrilenya. També va posar especial èmfasi en la importància de la implantació del bilingüisme a l'escola, ja que, segons va reconèixer a la reunió, parlar anglès és molt important.

stats