Societat 03/09/2013

Sis ciutats catalanes se sumen a una iniciativa per fomentar el cooperativisme

Les viles adscrites al programa 'Municipi Cooperatiu' impulsaran les iniciatives empresarials on tots els socis participin activament de la feina i de les decisions

Efe
1 min

BarcelonaSis ciutats catalanes s'han unit al programa 'Municipi Cooperatiu', dedicat a implicar les administracions locals i els agents econòmics i socials en l'economia cooperativa, on tots els socis participen activament de la feina i de les decisions de les empreses. Segons ha informat la federació, que va impulsar aquest projecte a principis d'aquest 2013, els ajuntaments de Girona, Sant Boi de Llobregat, Granollers, Sant Cugat del Vallès, Vilafranca del Penedès i Sabadell s'han adherit a la iniciativa.

Entre els objectius del programa 'Municipi Cooperatiu', una iniciativa de la federació Cooperatives de Treball de Catalunya, hi ha la consolidació de les cooperatives de treball existents, la generació d'ocupació estable, l'impuls de noves cooperatives de treball i la compartició d'idees i projectes. El programa també orienta persones emprenedores a partir del programa de creació, finançament i posada en funcionament de cooperatives.

stats