Surten de Barcelona un 10% més de vehicles dels previstos

En total, aquest divendres han marxat 380.000 vehicles

Prop de 380.000 vehicles han sortit fins a les 15.00 hores d'avui divendres de l'àrea metropolitana de Barcelona en la segona fase de l'operació sortida de Setmana Santa, un 9,6% més dels previstos inicialment.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), encara que els vehicles que ja han abandonat Barcelona i la seva àrea d'influència són prop d'un 10% més dels que preveien aquesta mateixa setmana els responsables de Trànsit, suposen un 4,4% menys dels que havien sortit Divendres Sant de l'any passat a aquesta mateixa hora.

El director del SCT, Juli Gendrau, va explicar dimecres passat que s'esperava la sortida d'uns 345.000 vehicles entre ahir i avui, i que entre diumenge i dilluns es preveu que en tornin a Barcelona i voltants uns 557.000, els que van sortir el cap de setmana passat, al començament de la primera fase de l'operació sortida de Setmana Santa, i els que ho han fet entre dijous i divendres.

La situació a primeres hores de la tarda és de total normalitat en les principals carreteres catalanes, després que aquest matí s'hagin produït algunes retencions a la C-32 a l'altura de Santa Susanna (Maresme) i a l'AP-7 a la Pobla de Montornès (Tarragonès).

Dos helicòpters, una avioneta i diversos cotxes camuflats controlen el trànsit a les carreteres catalanes durant aquesta segona fase de l'operació sortida, en la qual s'ha desplegat un dispositiu especial de 1.666 agents dels Mossos, que tenen previst realitzar 1.418 controls preventius per garantir la seguretat.

Més continguts de