Onada de fred
Societat 02/02/2012

Protecció Civil recomana recollir els alumnes de totes les escoles i que la ciutadania avanci la tornada a casa

El Govern passa el Neucat a la fase d'emergència. La mesura afecta tot Catalunya en previsió de més nevades aquesta tarda

Carles Arbolí
1 min
Carretera d'El Bruc / ACN

BarcelonaProtecció Civil recomana als pares que vagin a recollir els seus fills a les escoles de tot Catalunya entre les 13 i les 15 hores en previsió que la nevada s'intensifiqui de forma generalitzada a tot el país a partir d'aquesta tarda. Les escoles tenen un protocol d’actuació per a casos d’emergència i es faran càrrec dels infants als quals els seus pares no els poden anar a buscar.

Mentrestant, la Generalitat puja a fase d’Emergència el pla especial d’emergències per nevades a Catalunya, Neucat, d’acord amb les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), la neu acumulada i les incidències detectades a gran part del territori. Interior recomana a la ciutadania que avanci, en la mesura del possible, la tornada a casa.

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) també ha optat per suspendre avui la seva activitat docent. Al Bages, Osona, l'Anoia, el Solsonès i el Vallès Oriental també s'han anul·lat algunes rutes del transport escolar.

stats