Societat 25/01/2012

TCN i Josep Abril donen el tret de sortida al 080

La firma de llenceria i roba d'estar per casa ha protagonitzat la primera desfilada del certamen que enguany obre les portes a empreses tradicionals del sector tèxtil català

Thaïs Gutiérrez
1 min
Imatge de la desfilada de TCN

BarcelonaLa dissenyadora catalana Totón Comella i la seva marca TCN han estat els encarregats de donar el tret de sortida oficial a les desfilades del 080.

Sota el nom de Pyjama's Party, Comella ha presentat les seves propostes de cotilleria, llenceria i roba de casa per a la tardor-hivern 2012-13. La col·lecció està marcada pels estampats de quadres i ratlles, els colors pastel per la roba interior i alguns més intensos per la col·lecció de pijames. La proposta oscil·la entre el look càlid i còmode per estar per casa i sexy amb un punt nostàlgic per la llenceria.

Acte seguit ha estat el torn de Josep Abril. El dissenyador de Barcelona ha aixecat molta expetació entre els assistents i els mitjans de comunicació. Abril ha presentat una col·lecció que segons ha expicat a l'Ara està marcada per dos conceptes diferents: "el desert i Escòcia".

Això es tradueix en una col·lecció dividida en dos: les peces on predominen els colors càlids com els marrons o el beige, i les peces més fredes en les que només hi ha negres i blaus i algun toc de verd, en referència als deserts "càlids o freds, entesos com un paisatge infinit", tal i com ha explicat. El dissenyador també ha omplert les teles de quadres escocesos utilitzant llanes, feltres, cotons i franel·les.

Celia Vela, Montse Liarte i Alexis Reyna són els altres tres dissenyadors que desfilaran aquest dimecres al 080 per presentar col·leccions.

stats