Publicitat
Publicitat

TMB investiga una carrera de bicis al transbord de Passeig de Gràcia

En el vídeo, ja retirat, es veu com una desena de ciclistes circulen pel llarg passadís del metro mentre els transeünts s'aparten per no ser atropellats

L'empresa pública Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha obert una investigació per descobrir la identitat del grup de ciclistes que van recórrer a gran velocitat el túnel de transbord de la línia 3 a la 2 i 4, a l'estació de metro de Passeig de Gràcia. Aquests ciclistes, que pertanyen al grup de ciclistes urbans Rock&RideBCN, van donar a conèixer la seva acció gravant-se en un vídeo que van penjar a les xarxes socials i que es va fer viral ahir.

En el vídeo, es veu una desena de ciclistes circulant pel llarg passadís del transbord mentre els transeünts s'aparten per no ser atropellats. Fonts de TMB han informat a Efe que el departament de Seguretat de la companyia està estudiant les imatges i que els fets podrien comportar una sanció administrativa. TMB ha recordat que està prohibit utilitzar vehicles com bicicletes o monopatins per desplaçar-se en el transport públic, i ha assegurat que existeixen més casos sancionables, però que aquest ha tingut una "visibilitat viral".

Incivisme al metro més enllà del sexe: d'orinar a l'andana a fer festes als vestíbulsEl grup de "ciclistes urbans" Rock&RideBCN va retirar ahir a la tarda el vídeo en comprovar que estava suscitant moltes crítiques a les xarxes socials i assegura  al seu perfil de Facebook que només busca "gaudir de la bici d'una forma alternativa dins de les ciutats". Fa uns mesos, les activitats incíviques al metro de Barcelona van tornar a l'actualitat després que una parella fos gravada practicant sexe a l'andana de l'estació de Liceu.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de