Publicitat
Publicitat

La policia pren Barcelona per la manifestació alternativa del Primer de Maig

TMB tanca l'estació de metro d'Universitat des de les 16.00 h a petició dels Mossos. La Guàrdia Urbana i Els Mossos d'Esquadra controlen els principals carrers del centre per evitar aldarulls i regular el trànsit

La manifestació alternativa del Primer de Maig convocada pel col·ectius d''indignats' a Barcelona ha provocat una forta presència policial als carrers del centre de la ciutat. Patrulles de la Guàrdia Urbana controlen gairebé tots els carrers del centre de la ciutat i furgons dels Mossos d'Esquadra vigilen de prop la protesta.

A més, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha tancat tots els accessos a l'estació de metro d'Universitat a les 16.00 hores, a instància dels Mossos d'Esquadra, davant la celebració d'una manifestació convocada per diversos col·lectius amb motiu de l'1 de Maig. Com a conseqüència, els combois de la línia 1 i 2 del metro de Barcelona no pararan en aquesta estació.

Els organitzadors de la marxa, entre els quals hi ha el moviment d''indignats', han convocat per a les 17.30 hores d'aquesta tarda una manifestació amb motiu del Primer de Maig a la plaça d'Universitat.

Segons TMB, el servei a l'estació d'Universitat es restablirà quan ho autoritzin els Mossos d'Esquadra, en funció de l'evolució de la manifestació alternativa de l'1 de Maig que se celebrarà aquesta tarda.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de