Societat 01/05/2012

La policia pren Barcelona per la manifestació alternativa del Primer de Maig

TMB tanca l'estació de metro d'Universitat des de les 16.00 h a petició dels Mossos. La Guàrdia Urbana i Els Mossos d'Esquadra controlen els principals carrers del centre per evitar aldarulls i regular el trànsit

Efe
1 min
La parada de metro d'Universitat, tancada a petició dels Mossos per la manifestació dels 'indignats' del Primer de Maig / FRANCINA BOSCH

BarcelonaLa manifestació alternativa del Primer de Maig convocada pel col·ectius d''indignats' a Barcelona ha provocat una forta presència policial als carrers del centre de la ciutat. Patrulles de la Guàrdia Urbana controlen gairebé tots els carrers del centre de la ciutat i furgons dels Mossos d'Esquadra vigilen de prop la protesta.

A més, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha tancat tots els accessos a l'estació de metro d'Universitat a les 16.00 hores, a instància dels Mossos d'Esquadra, davant la celebració d'una manifestació convocada per diversos col·lectius amb motiu de l'1 de Maig. Com a conseqüència, els combois de la línia 1 i 2 del metro de Barcelona no pararan en aquesta estació.

Els organitzadors de la marxa, entre els quals hi ha el moviment d''indignats', han convocat per a les 17.30 hores d'aquesta tarda una manifestació amb motiu del Primer de Maig a la plaça d'Universitat.

Segons TMB, el servei a l'estació d'Universitat es restablirà quan ho autoritzin els Mossos d'Esquadra, en funció de l'evolució de la manifestació alternativa de l'1 de Maig que se celebrarà aquesta tarda.

stats