Societat 06/03/2012

Tanca el restaurant de l'actor Sergi López a Vilanova

L'actor, juntament amb Jordi Trillas i Joan Pujol, van fundar el Negrefum el 2008

Acn
1 min
El 'Negrefum' de Vilanova i la Geltrú

Vilanova i la GeltrúEl restaurant Negrefum de Vilanova, propietat de l'actor Sergi López juntament amb Jordi Trillas i Joan Pujol, s'ha vist obligat a tancar per la difícil situació econòmica. Aquests tres amics es van ajuntar "amb la il·lusió d'oferir una proposta gastronòmica de qualitat i molt lligada al territori", segons diuen al seu web, on han anunciat el tancament del local.

El Negrefum es va inaugurar el 20 de juny del 2008 i ha esdevingut una referència a la ciutat. Els emprenedors, però, asseguren que no tanquen per falta de ganes, i que busquen sortides per donar continuïtat a la idea, "potser amb una altra forma, potser en un altre lloc...". Deu ser per això que al cartell de la porta del negoci diuen "provisionalment". La crisi econòmica no ha facilitat la recuperació de la inversió inicial que van fer aquests tres amics de Vilanova amb la intenció d'oferir un lloc on tenir "producte de temporada i el plaer de compartir una taula sense pressa". Els propietaris del Negrefum eren impulsors dels productes de 'quilòmetre zero' dins l'associació Slow Food.

Sergi López i els seus socis han manifestat que "durant tot aquest temps el Negrefum ha ofert la possibilitat de gaudir i descobrir productes autòctons i el talent de la Núria [la xef] a l'hora de cuinar-los". I es dirigeixen als seus clients i els diuen que ha estat un "immens plaer poder-ho compartir amb vosaltres i cultivar plegats aquest lligam especial amb la terra que ens ensenya coses de nosaltres mateixos".

stats