Universitats
Societat 14/02/2012

Tancades contra les retallades a una seixantena d'escoles i quatre universitats

Mestres, professors i personal d'administració ocupen centres educatius i els rectorats de la UAB, UPC, UdL i UdG

Ara
1 min

BarcelonaMestres i professors duen a terme avui tancades a una seixantena d'escoles i instituts de tot Catalunya, sobretot a la demarcació de Barcelona, segons CCOO.

L'objectiu és protestar contra les retallades al pressupost d'ensenyament, que demà es produiran per segona vegada quan el Parlament aprovi els comptes de la Generalitat per al 2012.

Centenars de docents han fet seguiment de la crida dels sindicats per tancar-se als seus centres en municipis com Barcelona, Badalona, Terrassa, Salt, Rubí i Cornellà, entre d'altres, segons informa CCOO. La protesta ha obert un blog per poder fer el seguiment dels centres escolars que se sumin a l'acció.

Alhora, professors i personal d'administració i serveis (PAS) s'han tancat avui dimarts als rectorats de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), la Universitat de Lleida (UdL) i la Universitat de Girona (UdG).

La tancada ha arrencat a les 12 hores i, almenys en el cas de les universitats, està previst que s'allargui fins demà al migdia. Per demà, a més, hi ha convocada una concentració davant del Parlament.

stats