Publicitat
Publicitat

Tanquen Josep Casadellà entre dues barreres de l'AP-7 per la seva protesta contra els peatges

L'autor del vídeo 'Bona nit, no vull pagar' explica a l'ARA que agents dels Mossos d'Esquadra li han demanat que pagués i que l'empresa de peatges li ha retingut el cotxe. Els agents l'han deixat marxar sense abonar el cost del peatge

Josep Casadellà, l'autor del vídeo contra els peatges 'Bona nit, no vull pagar', que ha tingut ressò més enllà de la seva acció i que ja han vist més de 70.000 persones, ha sigut tancat aquest dissabte a la tarda entre dues barreres d'un peatge de l'AP-7, segons ha explicat a l'ARA.

Cap a les 7 de la tarda d'aquest dissabte, l'havien "tancat entre dues barreres" a Maçanet per no voler pagar per protestar contra els peatges i per les males condicions de la N-II.

Posteriorment, segons el relat de Casadellà, han acudit al lloc dels fets dos cotxes dels Mossos d'Esquadra que li han "recomanat" que pagués i marxés, i ell els ha respost que "és un acte de protesta" i els ha evidenciat la seva negativa a pagar el peatge.

Després d'això els agents han tornat als seus cotxes per fer una consulta als seus superiors i, finalment, han obert les barreres i l'han deixat passar.

L'episodi arriba poc després que Casadellà parlés amb l'ARA  i assegurés que treballa juntament amb l'Assemblea Nacional Catalana "per un projecte global", deixant constància de la seva intenció d'estendre la iniciativa.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de