Societat 14/04/2012

Tanquen Josep Casadellà entre dues barreres de l'AP-7 per la seva protesta contra els peatges

L'autor del vídeo 'Bona nit, no vull pagar' explica a l'ARA que agents dels Mossos d'Esquadra li han demanat que pagués i que l'empresa de peatges li ha retingut el cotxe. Els agents l'han deixat marxar sense abonar el cost del peatge

Sílvia Barroso
1 min
El cotxe de Casadellà, immobilitzat en un peatge de l'AP-7 / @jcasadella57

BarcelonaJosep Casadellà, l'autor del vídeo contra els peatges 'Bona nit, no vull pagar', que ha tingut ressò més enllà de la seva acció i que ja han vist més de 70.000 persones, ha sigut tancat aquest dissabte a la tarda entre dues barreres d'un peatge de l'AP-7, segons ha explicat a l'ARA.

Cap a les 7 de la tarda d'aquest dissabte, l'havien "tancat entre dues barreres" a Maçanet per no voler pagar per protestar contra els peatges i per les males condicions de la N-II.

Posteriorment, segons el relat de Casadellà, han acudit al lloc dels fets dos cotxes dels Mossos d'Esquadra que li han "recomanat" que pagués i marxés, i ell els ha respost que "és un acte de protesta" i els ha evidenciat la seva negativa a pagar el peatge.

Després d'això els agents han tornat als seus cotxes per fer una consulta als seus superiors i, finalment, han obert les barreres i l'han deixat passar.

L'episodi arriba poc després que Casadellà parlés amb l'ARA i assegurés que treballa juntament amb l'Assemblea Nacional Catalana "per un projecte global", deixant constància de la seva intenció d'estendre la iniciativa.

stats