Societat 18/06/2012

Tanquen l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes per una plaga de tèrmits a la teulada de l'edifici

Els diferents departaments i serveis al ciutadà es traslladen a d'altres edificis municipals, però l'emissora de ràdio local romandrà tancada uns dies

Acn
1 min
L'Ajuntament de Sant Pere de Ribes

Sant Pere de RibesL'Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha decidit tancar la Casa de la Vila perquè s'ha detectat una plaga de tèrmits a la teulada que podria generar problemes estructurals. La mesura és cautelar mentre una empresa especialitzada determina una diagnosi exhaustiva i valora amb exactitud l'abast de la situació, i si afecta o no d'altres parts de l'edifici. Per això, i per evitar qualsevol risc innecessari per a les persones, la institució traslladarà els departaments i serveis al ciutadà durant aquests primers dies de la setmana a d'altres edificis municipals. Però l'emissora de ràdio local, Ràdio Ribes, romandrà tancada per la complexitat de traslladar els aparells a un altre centre de treball. Els serveis tècnics municipals van detectar la plaga de tèrmits a les bigues de fusta sota cobert en una inspecció a la segona planta de l'Ajuntament.

Mentre es realitza la inspecció exhaustiva de l'empresa especialitzada, els serveis municipals que s'ubiquen a la Casa de la Vila es desplaçaran a Can Puig (Ribes), com ara l'Oficina d'Atenció Ciutadana, la Policia Local, la centraleta telefònica, Secretaria i Serveis Jurídics, Intervenció i Serveis Econòmics. I els departaments de Recursos Humans i Alcaldia aniran a la Vinya d'en Petaca (Les Roquetes).

L'edifici de l'Ajuntament, que està ubicat a la Plaça de la Vila, data de finals del segle XIX i té característiques eclèctiques premodernistes. Es tracta d'una obra de Bonaventura Pollés Vivó, que va transformar una antiga casa del segle XVIII que havia estat hospital de caritat.

stats