Publicitat
Publicitat

L'Estació de França, tancada fins demà pel descarrilament d'un tren

En el moment de l'accident, un tren amb 21 viatgers ha quedat aturat entre Estació de França i Passeig de Gràcia. Els passatgers han estat evacuats per una sortida d'emergència. Les primeres estimacions apunten que el servei es restablirà demà al migdia

L'Estació de França no presta cap servei als usuaris des de les 12.23 hores d'aquest dilluns a causa del descarrilament d'un tren buit durant una maniobra interna i restarà tancada, segons les primeres estimacions dels tècnics d'Adif i Renfe, fins demà al migdia. L'incident ha provocat danys d'infraestructura que han provocat la falta de tensió a tota la terminal.

Per evitar problemes més importants relacionats amb els usuaris, Renfe ha reprogramat la circulació d'algunes línies. D'una banda, la R2 sud inicia o finalitza el seu servei comercial a Passeig de Gràcia. D'altra banda, la R13, R14, R15 i R16 inicien o finalitzen el recorregut a l'estació de Sants. A més, per desplaçar-se fins a Passeig de Gràcia hi ha els trens de les línies R2 nord i R2 sud.

L'estimació inicial dels tècnics pot modificar-se segons com es desenvolupin les tasques d'encarrilament i retirada del tren que ha patit l'incident.

Els viatgers que vulguin desplaçar-se fins a l'Estació de França compten amb els serveis de metro de la L4.

En el moment del descarrilament, un tren estava detingut entre Estació de França i Passeig de Gràcia. Els 21 viatgers que portava han sigut evacuats per una de les sortides d'emergència.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Etiquetes

Més continguts de