Tarda complicada a Rodalies: R1, R2, R4 i R8 amb retards

El servei ja s'ha restablert, però entre les 13.30h i les 15.55h s'ha hagut d'habilitar transport alternatiu per carretera entre Molins de Rei i Sant Sadurní d'Anoia i entre Rubí i Martorell. Els retards encara són considerables i es tardarà a recuperar els horaris normals

Aquesta tarda el servei de Rodalies de Barcelona patirà força retards en diferents línies per culpa d'una avaria elèctrica entre Martorell i Castellbisbal, que ha obligat a tallar la circulació de trens per aquest punt durant més de dues hores.

Els tall ha afectat les línies R4 (Sant Vicenç de Calders - Manresa per Vilafranca) i R8 (Granollers Centre - Martorell per Cerdanyola Universitat), i el trajecte s'ha cobert per carretera el trajecte entre Molins de Rei i Sant Sadurní d'Anoia, mentre que l'R8 s'ha habilitat un transport alternatiu entre Rubí i Martorell. D'altra banda, els trens de l'R1 amb destí a Molins de Rei finalitzaven el recorregut a l'Hospitalet de Llobregat.

Des de les quatre de la tarda s'ha restablert la circulació de trens per aquest punt, però els retards en aquestes línies, i de retruc altres, seran considerables durant bona part de la tarda fins que es recuperin els horaris normals.

A més a més, el trànsit ferroviari a l'R2 entre el Prat i l'Aeroport també s'ha interromput durant poc més d'una hora per l'avaria d'un tren –s'ha restablert a les 17.45h–, i fins que no s'ha retirat el comboi, també s'ha establert un servei alternatiu per carretera.