Societat 02/09/2011

La 'tribu' de Tatiana Sisquella arriba dilluns a Catalunya Ràdio

Dilluns a les quatre Catalunya Ràdio dóna la benvinguda al seu nou programa de tardes, La tribu de Catalunya Ràdio , presentat per Tatiana Sisquella i amb un extens equip de col·laboradors.

Auri Garcia Morera
2 min
Tatiana Sisquella, que al llarg de la seva trajectòria ha estat molt vinculada a RAC1, serà un dels emblemes de Catalunya Ràdio.

Barcelona.La franja de tarda de la ràdio nacional de Catalunya farà un gir cap a l'entreteniment, tot i que mantindrà el màxim rigor informatiu. Ho va explicar ahir el director de l'emissora, Ramon Mateu, en l'acte de presentació de la temporada, que va tenir com a protagonista Tatiana Sisquella. Després d'un any al capdavant d' El suplement , Sisquella fa el salt cap a un programa diari amb molta il·lusió però també amb un punt de respecte per la dimensió del repte.

Com suggereix el nom, La tribu de Catalunya Ràdio serà un programa coral, en què la conductora vol donar molt de protagonisme a l'extens equip de col·laboradors. Lídia Heredia, Manel Lucas, Pere Tàpias, Roger de Gràcia, Agnès Busquets, Mònica Planas, Albert Om i Toni Soler són només alguns dels noms que integren la "llista de la compra" de Sisquella, tal com la va batejar ahir el seu company Manel Fuentes.

La tribu de Sisquella, en la qual la periodista vol incorporar tots els oients, ocuparà el lloc d' El secret de Sílvia Cóppulo, que ara passarà a presentar El suplement . Ahir Cóppulo va voler recordar que ha aconseguit aixecar l'audiència de les tardes, com també li va reconèixer el director de l'emissora. En la seva nova etapa dins de Catalunya Ràdio, passarà amb els oients quatre hores cada dissabte i cada diumenge, en les quals intentarà "fer-los vibrar" amb un programa "més humà".

L'altra franja amb canvis serà la del migdia, en la qual s'estrenarà un informatiu esportiu, "divertit i gamberro", presentat per Francesc Garriga. Es dirà Tenim un punt i s'emetrà d'una a dues, cosa que farà que el Tot és molt confús passi a durar una hora. L'emissora ha demanat a Pere Mas "concentrar el talent", per tornar a ser "la ràdio nacional i més esportiva de Catalunya".

Manel Fuentes continuarà al capdavant d' El matí de Catalunya Ràdio per tercer any consecutiu amb el repte de mantenir-lo com el programa més escoltat del país. Un liderat que ahir va voler reivindicar, recordant que hi ha mitjans que no l'expliquen veraçment.

stats