SUCCESSOS
Societat 10/12/2011

Un taxista que anava en sentit contrari provoca un accident i mor atropellat

A la víctima, de 29 anys, l'han atropellat en baixar per senyalitzar l'accident que havia provocat

Efe
1 min

MadridUn taxista de 29 anys ha mort en ser atropellat per un tot terreny quan ha baixat del seu vehicle per senyalitzar l'accident que ell mateix havia provocat minuts abans, quan circulava en sentit contrari per la M-40 madrilenya i ha xocat amb un cotxe que al seu torn ha xocat amb altres dos. Segons ha informat un portaveu d'Emergències Madrid, el succés ha tingut lloc cap a la 07.30 hores, quan encara era de nit i hi havia boira, al quilòmetre 57 de l'autovia M-40 de Madrid, a l'altura de la sortida de la carretera de Colmenar, en sentit A-1.

Per causes que s'investiguen, un taxi circulava en sentit contrari (cap a la A-5) per la calçada interior d'aquesta via, pel carril més proper a la mitjana, i ha topat frontalment amb un Seat Ibiza en què viatjava un home de 25 anys. A continuació, aquest vehicle ha xocat amb dos altres cotxes. En baixar del seu vehicle per senyalitzar l'accident i avisar la resta de conductors, un tot terreny ha atropellat el taxista, que ha anat a parar 100 metres més enllà provocant-li la mort instantània. Quan el Samur ha arribat al lloc només ha pogut confirmar la seva mort.

El Samur ha traslladat el conductor del Seat Ibiza a l'Hospital Ramón i Cajal amb contusions de caràcter lleu, mentre que els ocupants dels altres tres vehicles implicats en el succés han resultat il·lesos. El conductor del tot terreny ha hagut de ser atès per una crisi d'ansietat. La Guàrdia Civil, que investiga l'accident, ha hagut de tallar la M-40 en aquest punt en direcció a l'A-1.

stats