Societat 11/05/2011

"El Temps de Flors és voluntariat en estat pur"

Il·lusió Rosa M. Labayen fa 29 anys que col·labora amb entusiasme amb Temps de Flors. És la presidenta de l'Associació d'Amics de la Girona Antiga i coordina el sector de patis

N.p.
1 min
Rosa Maria Labayen supervisa les propostes per als patis.

La Rosa Maria és l'encarregada de supervisar les propostes que arriben de decoració dels patis i distribuir-les entre els espais del Barri Vell. Encara ara guarda a casa seva una muntanya de dossiers apilonats de l'edició d'aquest any. Explica que els patis són els espais que es destinen a les propostes més innovadores, i que cada vegada més gent procedent del món de l'arquitectura i del disseny postula per participar a Temps de Flors .

Qui li havia de dir que Temps de Flors adquiriria aquesta magnitud…

Vam arrancar-ho de manera molt senzilla i sense mitjans. Les coses que comencen molt petites, si es fan amb voluntat, desinterès i ganes surten bé. Hi has de posar feina i esforç, i funcionen. De res, mira el que és ara. És impressionant com s'ha desenvolupat! Ara és una de les dues festes més important de Girona, amb les Fires. És una festa amb molta alegria i optimisme, que serveix per celebrar la primavera.

Què suposa per a vostè?

És una satisfacció. Em dóna vida, alegries... i maldecaps, també! El Temps de Flors és tot un fenomen. Gaudeixo molt de conèixer tanta gent jove, tan maca i entusiasta. És voluntariat en estat pur. Treballen tot el dia. Me'ls estimo molt.

Tan important són les pedres com les flors...

La pedra és una de les coses més importants. És una unió molt maca.

Què aconsellaria als visitants?

Que la gent vingui amb un bon calçat! El recorregut s'ha tornat molt extens i interessant. Al carrer hi ha molta gent, i cua als llocs més emblemàtics. Es necessita un dia sencer, i podria no haver-n'hi prou!

stats