Torna a Barcelona part del grup d'estudiants que van patir un accident a la Costa d'Ivori

S'espera que el cadàver de la professora morta pugui ser repatriat durant el dia d'avui 

El primer grup de les 27 joves estudiants que van patir un accident de minibús a la Costa d'Ivori està tornant a Barcelona en un vol, mentre s'espera que el cadàver d'una de les dues monitores que viatjaven amb elles i que va morir en el sinistre, Teresa Cardona, sigui repatriat avui mateix. Segons han informat a Efe fonts del ministeri d'Afers Estrangers, està previst que els components del grup arribin a l'aeroport barceloní aquest dimarts al migdia.

Mor una professora de Barcelona i deu alumnes queden ferides en un accident d'autobús a Costa d'Ivori

Tres de les deu estudiants que van quedar ferides i que estan hospitalitzades queden pendents de tornar a Barcelona, ja que els metges no ho permeten, si bé s'espera que dues d'elles puguin fer-ho entre avui i demà. La tercera de les ferides continuarà hospitalitzada, en principi, fins divendres, segons han precisat les fonts. 

El succés, ocorregut el 22 de juny passat, es va produir quan un dels dos minibusos en què es traslladava l'expedició va bolcar quan cobria la ruta des d'Abidjan, la capital econòmica del país, de retorn a Yamusukro.

La monitora morta, Teresa Cardona, subdirectora de secundària del col·legi femení Canigó de Barcelona, vinculat a l'Opus Dei, era la responsable d'un viatge de "promoció social" a la capital administrativa ivoriana de Yamusukro, en el qual participaven 27 joves estudiants, a més de dues monitores. Les tres estudiants que continuaran a la Costa d'Ivori estan ingressades a la Clínica Farah, a Abidjan.

Més continguts de