SOCIETAT
Societat 24/10/2011

El TSJC rebutja repetir el judici del cas Tous però revisarà el cas i els vídeos

Visionarà de nou les gravacions de les càmeres de seguretat del xalet de la família de joiers

Efe
1 min

BarcelonaEl Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha rebutjat repetir el judici contra el gendre dels Tous Lluís Corominas, que va ser absolt per un jurat popular, però revisarà el cas i visionarà de nou les gravacions de les càmeres de seguretat del xalet de la família de joiers.

Segons que han informat a Efe fonts judicials, l'alt tribunal català ha desestimat la petició de la Fiscalia perquè es repetissin, ara sense jurat, parts claus del judici contra el gendre dels Tous, inclosa la seva declaració i la dels psiquiatres que van fer la pericial psicològica sobre el seu estat mental.

Això no obstant, el TSJC ha acceptat revisar la sentència visionant les gravacions registrades per les càmeres de seguretat del xalet dels joiers sobre els fets i ha fixat per al pròxim 21 de desembre una vista perquè les acusacions i la defensa dels Tous exposin els seus arguments.

Corominas, que afrontava una petició fiscal de 7 anys de presó per matar d'un tret un presumpte lladre que intentava assaltar el xalet dels seus sogres al desembre de 2006, va ser absolt el mes de juny passat, per sis vots a tres, pel jurat popular que el va jutjar a l'Audiència de Barcelona. EFE.

stats