Trànsit demana extremar la precaució aquest cap de setmana pel retorn de les vacances

L'SCT i els Mossos d'Esquadra establiran aquest cap de setmana un dispositiu de 471 controls a les carreteres

El Servei Català de Trànsit (SCT) i els Mossos d'Esquadra establiran un dispositiu de 471 controls aquest cap de setmana de retorn de moltes famílies després de les vacances d'estiu. Es posarà èmfasi en l a vigilància de drogoalcoholèmies i en la prevenció de les distraccions.

Davant la preocupació per l'increment de les víctimes per sinistres aquest 2015 a les carreteres catalanes, l'SCT demana als usuaris que no baixin la guàrdia i que extremin la prudència en la conducció. De fet, durant la jornada d'aquest divendres hi ha hagut tres morts després de col·lidir amb altres vehicles.

Pel que fa a les mesures especials per minimitzar les afectacions viàries, l'SCT habilitarà diumenge a la tarda carrils addicionals en el sentit contrari a l'habitual a la C-32 entre el Garraf i l'Hospitalet de Llobregat i a l' AP-7 entre Sant Celoni i la Roca del Vallès. A la C-31 s'aplicarà una ordenació especial de mobilitat a Platja d'Aro (rotonda de la Nàutica) i a la C-65 a Cassà de la Selva. D'altra banda, s'anul·larà el carril lent de la C-14 entre Reus i Montblanc en sentit nord.

A la N-340, s'aplicarà una ordenació i regulació especial a les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre com a mesura preventiva. Es posaran cons a l'eix central de la via per evitar avançaments i possibles girs a l'esquerra a l'altura de Torredembarra i a l'Ametlla de Mar.