Societat 19/04/2011

“Treballa com un suec encara que siguis de L'Hospitalet”

Una campanya publicitària d'una beguda energètica indigna els hospitalencs

Redacció
1 min
Imatge de la campanya / @tony47

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } La beguda energètica V-Energy Drink ha engegat una campanya publicitària a Barcelona amb l'eslògan “Treballa com un suec encara que siguis de L'Hospitalet”. Aquest lema ha indignat els habitants de la ciutat, fins al punt que l'alcaldessa, Núria Marín, ha elevat una queixa.

Marín ha reclamat la retirada dels cartells que considera "una falta de respecte" i també ha anunciat l'estudi "d'accions legals per protegir el dret a la imatge dels ciutadans". L'alcaldessa ha publicat a Facebook la carta que ha enviat a l'empresa. En aquesta manifesta la seva "sorpresa i indignació" per un eslògan "desencertat, inadequat i ofensiu". Argumenta que la ciutat "ha deixat enrere estigmes del passat per créixer i desenvolupar-se gràcies a l'esforç" i que han aconseguit fer "una ciutat treballadora a la qual ningú li ha regalat res". Per això, l'alcaldessa demana la "retirada immediata" de la campanya que considera que "atempta" contra la dignitat dels hospitalencs.

Els ciutadans s'han mobilitzat en la mateixa línia i a través del web actuable recullen adhesions per "exigir" la "retirada immediata" de la campanya perquè "si per alguna cosa ens caracteritzem a L'Hospitalet és per ser una ciutat de treballadors i treballadores".

stats