Societat 22/01/2012

Diumenge negre a les carreteres, amb cinc morts en tres accidents

El primer accident s'ha produït de matinada, quan tres cotxes han xocat a Cardona, i ha deixat dos morts. A primera hora del matí, ha mort el conductor d'un turisme que ha sortit de la via a Sant Feliu de Guíxols i, a la tarda, el xoc frontal entre dos cotxes a Pinell del Solsonès ha provocat dues víctimes més

Ara
2 min

Sant Feliu de Guíxols/CardonaUn nou accident de trànsit a Pinell de Solsonès eleva a cinc el nombre de persones que han perdut la vida, aquest diumenge, en tres accidents a les carreteres catalanes. Aquest últim sinistre, que s'ha produït per un xoc frontal entre dos cotxes al quilòmetre 129 de la C-14, ha deixat dos morts i un nen de tres anys ferit de gravetat, que ha estat traslladat en helicòpter a l'Hospital Sant Pau a Barcelona. El primer accident s'ha produït, de matinada, a Cardona (Bages), on com a conseqüència d'un xoc entre tres cotxes dues persones han mort i dues més han quedat ferides lleus, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. A primera hora del matí, en un altre accident, en aquest cas a la C-253 al seu pas per Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà), una persona ha mort i una altra ha resultat ferida greu en sortir de la via el cotxe en què viatjaven i topar posteriorment contra un arbre.

L'accident de Cardona s'ha produït cap a dos quarts d'una de la matinada al quilòmetre 59,4 de la carretera C-55, on per causes que es desconeixen dos turismes han xocat frontalment i un tercer cotxe també s'ha vist implicat en l'accident. Com a conseqüència del sinistre, han mort els conductors dels dos vehicles que han patit la topada frontal. Es tracta de Raül P. A., de 34 anys i veí de Cardona, i Eladio S. O., de 50 anys i veí de Súria. El conductor i l'acompanyant del tercer vehicle implicat en el sinistre han quedat ferits lleus.

En el cas de l'accident de Sant Feliu de Guíxols, que s'ha produït cap a dos quarts de set del matí, un turisme en el qual viatjaven dues persones ha sortit de la via i ha impactat contra un arbre. Com a conseqüència del xoc, el conductor, un jove de 21 anys i veí de la població, ha mort, i l'acompanyant, un jove de 20 anys, ha quedat ferit greu i ha estat traslladat a l'Hospital Trueta de Girona.

stats