Tres homes atraquen una altra oficina de Correus, ara a Badalona

Els Mossos investiguen si són del mateix grup que ahir va robar a punta de pistola una oficina de Correus a Caldes de Malavella

Tres homes han atracat a dos quarts de dues d'aquest dijous al migdia una oficina de Correus a Badalona, segons han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra. El robatori s'ha comès a la sucursal del carrer Doctor Robert, segons ha pogut saber aquest diari, i els autors han fugit després de robar-hi. Els culpables podrien ser els mateixos que els d'altres atracaments anteriors.

Els Mossos investiguen si els autors del robatori d'avui són els mateixos que ahir van robar una altra sucursal de Correus, aquesta a Caldes de Malavella. Dos homes ben vestits, armats amb una pistola, van entrar-hi a cara descoberta a dos quarts de nou del matí i van obligar un treballador a donar-los 3.000 euros d'una caixa forta i cupons de l'ONCE.

En un comunicat de premsa, l'Ajuntament de Caldes de Malavella explicava ahir que la policia sospita que els lladres formen part d'una banda que ja havia comès atracaments semblants a Barcelona anteriorment. Les càmeres de seguretat de l'oficina en van enregistrar les cares, que concorden amb les dels autors d'altres atracaments. Agents de Barcelona es van desplaçar fins a Caldes per investigar el robatori.