SUCCESSOS
Societat 13/02/2011

Tres detinguts a Barcelona per robar bobines de coure en una empresa de Lliça de Valls

Els Mossos i la Guàrdia Urbana estaven fent un control de prevenció quan van sospitar de tres persones que van resultar ser uns presumptes lladres de coure. Els agents els van detenir el passat 9 de febrer.

Marta Català
2 min

BarcelonaPresumptament acabaven de cometre un robatori de bobines de coure en una empresa de Lliçà de Valls quan els van detenir. Va ser a Sant andreu on els Mossos juntament amb la guàrdia Urbana estaven fent un control preventiu. Tots tres detinguts acumulen 39 detencions per delictes de robatori amb força i receptació.

La detenció va tenir lloc el passat dia 9 de febrer, quan agents de la Unitat de Seguretat Ciudadana de Sant Andreu i de la Guàrdia Urbana de Barcelona estaven realitzant un dispositiu de patrullatge i control preventiu al barri de Bon Pastor, al districte de Sant Andreu. Els agents van observar com un turisme s'aproximava a gran velocitat sense fer cas a les senyals que feien els policies perquè s'aturés. El vehicle, que anava amb la part posterior molt baixa, va intentar esquivar el control policial però finalment els agents van aconseguir aturar-lo.

El policies van inspeccionar el maleter del vehicle on van trobar diverses bobines de coure. Els agents van preguntar als tres ocupants del vehicle per la procedència d'aquest material sense obtenir una resposta coherent, de manera que van traslladar-los a dependències policials per tal d'esbrinar si aquell material podia provenir d'un robatori.

Fetes les comprovacions i gestions necessàries, agents de la Unitat d'Investigació de l'ABP de Sant Andreu van relacionar les bobines amb un robatori amb força que s'acabava de cometre aquella mateix nit en una empresa de Lliçà de Valls.

Les bobines portaven encara les etiquetes amb el nom de l'empresa d'on presumptament les havien sostret. És per aquest motiu que tots tres van quedar detinguts com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Al districte de Sant Andreu, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana treballen conjuntament realitzant dispositius de control i prevenció als barris de Trinitat Vella, Bon Pastor i Baró de Viver amb l'objectiu d'evitar accions delictives i augmentar la percepció de seguretat entre els veïns.

stats