Publicitat
Publicitat

Trias acusa el PSC de "mentir" i assegura que està molt agraït a Pasqual Maragall

L'alcalde de Barcelona assegura que mai ha criticat l'alcalde que va il·luminar els Jocs Olímpics

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias (CiU), ha rebutjat l'acusació del grup socialista de voler fer oblidar la labor i figura de l'alcalde Pasqual Maragall, cosa que ha titllat de "mentida", ja que assegura que ell mai ha criticat l'alcalde que va il·luminar els Jocs Olímpics de Barcelona.

En declaracions a l'agència Efe, l'actual alcalde ha considerat que qui explica que el seu grup municipal menysprea Maragall comet un error polític perquè, ha dit, "és una gran mentida" i perquè "no és positiu per a ningú".

"A més, jo els commino que diguin que alguna vegada jo he parlat malament del senyor Pasqual Maragall alcalde. Estic agraïdíssim al senyor Maragall, que amb mi, quan era a l'oposició o quan vaig ser conseller, va tenir un tracte no bo, sinó exquisit", ha afegit Trias.

El PSC ha qualificat d'"ofensa a la memòria dels Jocs Olímpics i de la ciutat" que l'equip de govern de l'Ajuntament de Barcelona , en mans de CiU, hagi evitat les referències explícites a Pasqual Maragall, que va encapçalar el consistori durant tota l'etapa olímpica, a l'informe i en la declaració institucional amb motiu de la commemoració dels 20 anys de la celebració dels Jocs .

L'alcalde ha reconegut que aquesta polèmica ha sigut "desagradable" per al govern municipal. "Trobar-te que hi ha gent que diu mentides per treure profit polític... Però el problema és d'ells, no nostre", ha dit. Trias ha considerat que qui fa aquestes acusacions són persones que tenen "poc sentit de la política i poc sentit estratègic de la política."

"La política no es fa així, la política es fa d'altres maneres, més quan estem negociant com ens entenem", ha assenyalat Trias, que ha matisat que "hi ha algú extern que intenta fer desacords", en al·lusió a les negociacions entre CiU i PSC sobre el programa d'actuació municipal del mandat.

Trias ha assenyalat que "mai ningú pot haver sentit que jo digui una paraula dolenta respecte a l'alcalde Pasqual Maragall" i que només fa que "cantar lloances de Pasqual Maragall, del seu equip i de la seva gent, i continuo fent-ho i continuaré fent-ho perquè és un actiu important per a la ciutat".

Ha recordat que van col·laborar "molt estretament" durant els Jocs Olímpics, quan un era alcalde de Barcelona i l'altre conseller de Salut, col·laboració per la qual Maragall li va atorgar una medalla

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de