Publicitat
Publicitat

Trias remarca que Rajoy i Mas han de prendre decisions "en soledat"

L'alcalde de Barcelona assegura que és al costat del president en un moment en què "ens hi juguem molt"

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assenyalat aquest dijous que el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i el de la Generalitat, Artur Mas, han de prendre decisions "en soledat". Hores abans que Rajoy i Mas es reuneixin a Madrid, l'alcalde de Barcelona ha indicat que aquesta trobada "és una reunió important" i ha destacat que "encara que no s'acaba el món, ens hi juguem molt".

"No podem aconsellar-los en aquest moment", ha apuntat Trias , el qual afegit que, coneixent Mas, està convençut que el president català tampoc l'hi demanaria.

L'alcalde de Barcelona ha reiterat que ell és "al costat de Mas en aquests moments complicats en què han de prendre's decisions", però ha evitat fer cap referència explícita a la possibilitat d'una imminent convocatòria d'eleccions anticipades a Catalunya.

Trias ha fet aquestes consideracions davant uns 400 empresaris i directius que han participat en l'esmorzar de treball de PricewaterhouseCoopers-La Vanguardia, on ha pronunciat la ponència 'Per sortir de la crisi: Barcelona'.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de