Societat 07/03/2013

Trias avança la reforma del tram central de la Diagonal a petició del PP

Tot i que l'alcalde de Barcelona volia engegar la reforma d'aquesta artèria el mandat següent, ha atès la petició dels populars d'avançar-la

Efe
1 min
EN HORES BAIXES Els comerços tancats, alguns d'emblemàtics, són el símbol més clar de la decrepitud que viu l'avinguda de la Diagonal de Barcelona.

BarcelonaL'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha indicat que a petició del PPC avançarà a aquest any 2013 la reforma d'una part del tram central de la Diagonal, entre Passeig de Gràcia i la plaça de Francesc Macià. En una entrevista a 'El matí de Catalunya Ràdio', Trias ha reconegut que la seva voluntat era fer aquesta reforma més endavant, però que durant la negociació de les inversions per a aquest 2013, el PPC ha reclamat fer-ho ara.

"Entre el Passeig de Gràcia i Francesc Macià es vol fer un canvi important, que després s'anirà estenent a tota la Diagonal, però començarem fent una prova. Ens hem de posar d'acord, encara hem d'acabar de parlar-ho", ha apuntat l'alcalde.

Xavier Trias ha assegurat que actualment la Diagonal és un lloc incòmode i que s'ha de convertir en un espai per a les persones.

stats