Societat 30/05/2012

Trias voldria convertir la plaça de toros de la Monumental en seu del Cirque du Soleil

L'alcalde de Barcelona ha explicat avui en un esmorzar a Madrid quina és la situació econòmica de l'Ajuntament i ha ofert la ciutat i la seva àrea metropolitana com a "punta de llança" per sortir de la crisi

Ara
1 min

MadridL'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha explicat avui a Madrid quin seria el seu projecte ideal per a la plaça de toros de la Monumental. La veu convertida en la seu de l'escola del Cirque du Soleil. Així ho ha detallat, més com a idea personal que com a projecte concret, en una sessió dels Desayunos Informativos de Europa Press a la qual ha participat hores abans de la reunió que té prevista a la Moncloa amb el president espanyol, Mariano Rajoy. L'escola del Cirque du Soleil també s'ha apuntat que s'instal·larà a l'Eurovegas si, finalment, s'instal·la a l'àrea de Barcelona, però ara l'alcalde obre una nova via.

En la seva intervenció, Trias ha parlat de la situació econòmica de l'Ajuntament de Barcelona. Ha remarcat la importància, en època de crisi, de "prioritzar, com fa Barcelona". "Hem fet un esforç molt important per fixar uns criteris de comptabilitat rigorosos i hem pressupostat amb molta prudència, hem posat fi a despeses innecessàries i posat en marxa un ambiciós procés de simplificació administrativa, fins al punt que avui estem pagant a 30 dies els nostres proveïdors", ha explicat l'alcalde de Barcelona. Trias ha ofert la ciutat i la seva àrea metropolitana com a "punta de llança" per sortir de la crisi i ha reclamat a l'Estat una aposta per la credibilitat i la solvència. També ha concretat que l'aposta passa necessàriament per la millora de les infraestructures catalanes.

També s'ha referit a la mala imatge de la ciutat pels actes de vandalisme del dia de la vaga general i ha avaluat el greuge d'inversió estatal en les institucions catalanes i madrilenyes.

stats