Publicitat
Publicitat

Trias diu que no saludarà el ministre Fernández Díaz fins que es disculpi

L'alcalde acusa el ministre de l'Interior d'haver filtrat a la premsa informes falsos sobre presumptes comptes milionaris al seu nom a l'estranger

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat que fins que el ministre d'Interior, Jorge Fernández Díaz, no es disculpi procura no coincidir amb ell i no el saluda. Trias l'acusa d'haver filtrat a la premsa informes falsos sobre presumptes comptes milionaris al seu nom a l'estranger.

"Teníem una bona relació personal, però en política no val tot. Mentre no es disculpi, si he d'anar a un acte en el qual està ell procuro no anar i, si vaig, no el saludo", explica Trias en una entrevista que publica aquest diumenge La Vanguardia.

Sobre si l'incident amb el ministre d'Interior ha deteriorat les seves relacions amb el germà d'aquest, Alberto Fernández, president del grup popular a l'ajuntament de Barcelona, Trias declara: "No. El senyor Alberto Fernández mai faria quelcom així. Tenim moltes diferències, però és una persona seriosa".

Trias defensa l'estratègia del seu govern en alguns episodis de tensions i enfrontaments com el que hi va haver a Can Vies fa uns mesos i descarta que se'l pugui titllar de permissiu o tou. "El model Trias no és el cop de porra, sinó el diàleg", diu.

En la recta final del mandat, l'alcalde defensa la seva Barcelona "que funciona" davant de les noves marques polítiques que estan sorgint i que encapçalen la revolució i la "ruptura". Als propers comicis, es proposa que CiU millori els 14 regidors a la ciutat: "Crec que en podem treure 16 o 17", defensa. Dels seus quatre anys com a alcalde en destaca un mèrit: el d'haver demostrat que sap pactar.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de