Publicitat
Publicitat

SOCIETAT

Trias prioritza l'enllaç de tramvies pel carrer Provença i demana un estudi econòmic per no descartar el projecte

L'alcalde de Barcelona assegura que entendria que el projecte “s'ajornés però no que se suspengués"

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha revelat avui que el consistori vol que l'enllaç del Trambaix i el Trambesòs es faci pel carrer Provença i ha explicat que, en una reunió amb la conselleria de Territori i Sostenibilitat, ha demanat un estudi econòmic cost-benefici abans de decidir si es posposa el projecte fins més enllà d'aquest mandat.

Aquest enllaç és la via més estreta de les que s'havien plantejat -la Gran Via era una altra de les opcions-, però permetria connectar la Pedrera amb la Sagrada Família.

Trias no vol aventurar-se a dir quin cost tindrà l'obra abans de tenir aquest estudi, tot i que assegura que entendria que el projecte “s'ajornés però no que es suspengués”. “Abans de tirar la tovallola vull demanar els diners”, ha destacat avui.

Tot i així, ha assegurat que si hagués de triar un sol projecte de mobilitat, triaria la xarxa ortogonal d'autobusos, ja que “és més fàcil i més barata”.

L'alcalde ha fet aquestes declaracions en el marc d'una conferència al Cercle d'Economia, on ha demanat la col·laboració de la societat civil per influir en els pressupostos i que les empreses que vagin a Madrid a negociar donin a conèixer les necessitats de Catalunya.

Trias es reunirà dimarts amb la ministra de Foment, Ana Pastor. Sobre la taula hi haurà la negociació per a la construcció dels accessos al Port.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de