Societat 18/06/2012

Trias, sobre la selecció espanyola: "És bo que guanyem"

L'alcalde de Barcelona defensa en una entrevista a COMRàdio que "tenim un equip suficientment bo per guanyar Croàcia"

Ara
1 min

BarcelonaL'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, té una idea clara sobre la selecció espanyola de futbol que aquests dies participa a l'Eurocopa: "Sóc dels que pensen que és bo que guanyem". Així ho ha explicat aquest dijous en una entrevista a COMRàdio, quan el periodista Sergi Mas li ha preguntat si seguia els partits de 'la roja'. L'alcalde, que ha explicat que aquest vespre té reunió de partit, però que "segur" que seguiran el partit que enfronta Espanya i Croàcia, ha assegurat que és dels que opina que és "bo" que l'equip espanyol guanyi.

Trias, a més, s'ha mostrat convençut de les possibilitats de l'equip espanyol: "Tenim un equip suficientment bo" per guanyar Croàcia. No ha deixat espai per a les especulacions sobre una possible eliminació de l'Eurocopa i ha assegurat que Espanya "no perdrà".

En la mateixa entrevista, l'alcalde ha lamentat que l'Estadi Olímpic de Montjuïc és "poc polivalent" i s'ha mostrat partidari de buscar nous usos per a aquest recinte. Ha remarcat que la ciutat, "probablement l'Ajuntament, no va tractar prou bé" l'Espanyol i que li agradaria que el club "tingués la seva seu a la ciutat de Barcelona".

stats