SOCIETAT

Trias entén les protestes dels treballadors del metro però creu que s'equivoquen en fer-les repercutir als ciutadans

L'alcalde de Barcelona lamenta que la vaga de metro s'hagi fet coincidir altre cop amb un gran esdeveniment com un Barça - Madrid

L'alcalde de Barcelona, Xavier Trias considera que ''hi ha gent s'equivoca'' i tot reconèixer que pot entendre les reivindicacions i que els treballadors protestin per determinades situacions, creu que ''no té sentit'' que les queixes es faci repercutir als ciutadans amb un gran esdeveniment.

Per això no creu que la vaga ''coincideixi'' amb el Barça-Madrid sinó que s'ha fet ''expressament'' per repercutir al màxim en la mobilitat dels ciutadans com ja va passar amb el Piromusical de les festes de la Mercè. Trias confia en els serveis mínims i el reforç d'autobusos per donar servei aquest diumenge a les persones que es desplacin per la ciutat per seguir el partit, i augura una víctoria del Barça.

Trias admet que com a polítics poden rebre escridassades i protestes però demana que les protestes i les denúncies es facin ''intentant destorbar el mínim possible a la gent. Creu que no cal ''crear situacions difícils a les persones''. L'alcalde de Barcelona creu però, que ''no té lògica'' fer-ho repercutir als espectadors d'un partit de futbol.

Xavier Trias confia que els serveis mínims i el reforç del servei d'autobusos compensarà la manca de metro i s'aconseguirà que tot funcioni ''amb normalitat''. A més, Trias és optimista amb el resultat del partit i ha augurat un 2-1 o un 3-1 depenent de si el F.C. Barcelona marca de pressa o no.