Troben morts a la Catalunya Nord un nen de Sabadell i el seu pare després que el cotxe es precipités per un barranc

La mare va denunciar aquest divendres que la seva exparella no li havia entregat el fill, de 6 anys

Un nen de 6 anys de Sabadell i el seu pare han mort a la Catalunya Nord després que el vehicle on anaven es precipités per un barranc pròxim a la carretera que uneix Portbou i Cervera de la Marenda. La mare va denunciar el mateix divendres davant dels Mossos d'Esquadra a Sabadell que la seva exparella no li havia entregat el fill, que tenien en custòdia compartida. La policia francesa va trobar el vehicle el mateix divendres a la tarda amb els dos cossos a dins. 

La mare del nen va presentar la denúncia davant dels Mossos d'Esquadra a Sabadell aquest divendres a dos quarts de tres de la tarda. Un cop rebuda la denúncia, la policia catalana va fer les gestions per localitzar l'exparella i va posar en cerca el seu vehicle amb un avís al sistema informàtic interpolicial. 

Pocs minuts després de les set de la tarda, la policia francesa va avisar que s'havia trobat el vehicle de l'exparella amb dues persones mortes a dins, que s'ha acabat confirmant que eren el pare i el fill, segons ha pogut saber l'ACN.

Fonts de l'Oficina d'Informació Diplomàtica (OID) del Ministeri d'Exteriors han confirmat a l'ACN que la policia francesa ha comunicat al consolat espanyol a Perpinyà la troballa del vehicle amb dos ciutadans de nacionalitat espanyola morts a dins, un adult i un menor d'edat, i que hi ha oberta una investigació per aclarir per què el cotxe es va precipitar pel barranc.

El cotxe es va accidentar a la carretera que uneix Portbou i Cervera de la Marenda, a la zona coneguda com el Cap de Cervera, on hi ha un barranc d'uns 20 metres. La investigació haurà de concloure si el vehicle es va precipitar de manera accidental o intencionadament.