SUCCESSOS

Troben morta una veïna de Sabadell als Països Baixos i detenen l’exparella

La policia holandesa va trobar diumenge el cos d’una veïna de Sabadell, Sandra García, desapareguda des del 31 de juliol, a prop de la casa del seu exmarit. Silvester Landzaat, de 42 anys i exparella de la víctima, va ser detingut la setmana passada, quan García encara estava desapareguda, ja que la policia va trobar al seu domicili documentació personal de la veïna de Sabadell, segons van explicar a Europa Press fonts de la investigació. La fiscalia d’Utrecht va confirmar ahir que el cos trobat era el de Sandra García.

La víctima tenia 45 anys, nacionalitat espanyola, va néixer a la República Dominicana, i vivia a la ciutat vallesana des de feia 15 anys. La dona va viatjar a Utrecht amb la seva filla gran el 31 juliol per buscar les dues filles bessones (5 anys) que tenia amb el seu exmarit holandès, i que aquest s’havia emportat la Setmana Santa del 2014. Les nenes han quedat sota la custòdia temporal dels avis paterns i la supervisió de la policia holandesa.

Carol Pérez, portaveu de la família, va dir que ell era molt “gelós”, que “la va absorbir i apartar de tothom” i que fins i tot la maltractava.

Més continguts de