Troben un altre cadàver a Ceuta que eleva a 15 el nombre d'immigrants morts

El cos correspon al d'un home subsaharià d'entre 20 i 30 anys que ha aparegut flotant a l'aigua a la platja de l'Almadrava, a un quilòmetre i mig de la frontera

La Guàrdia Civil ha localitzat el cadàver d'un altre immigrant subsaharià en una altra platja de Ceuta, el segon en poques hores, que eleva a 15 el nombre total de persones mortes en l'allau fronterera del 6 de febrer. Segons ha informat a l'agència EFE un portaveu de l'institut armat, el segon cadàver ha estat localitzat a la platja de l'Almadrava, a un quilòmetre i mig de la frontera, cap a dos quarts d'una del migdia.

El cos correspon al d'un immigrant subsaharià d'entre 20 i 30 anys que han trobat flotant a l'aigua i que han rescatat els serveis de l'institut armat. Les primeres hipòtesis apunten que va morir per asfíxia.

El cadàver és el segon localitzat aquest dissabte matí, ja que a un quart d'onze del matí han trobat el primer a la platja de la Ribera, a uns cinc-cents metres de la riba. Aquest nou cos eleva a cinc el nombre de cadàvers localitzats en aigües espanyoles, que se sumen als deu trobats en aigües marroquines. Tots els cossos estan relacionats amb l'allau de més de 250 immigrants subsaharians ocorreguda el dia 6 a la frontera.

Més continguts de