Troben el cos del jove desaparegut a Sils

Els Bombers han tret el cadàver de dins d'un vehicle caigut a la séquia 

Els equips d'emergència han trobat el cos del jove de 20 anys desaparegut divendres a Sils a l'interior d'un vehicle totterreny  enfonsat a la séquia. Els Bombers ja han confirmat que el cadàver correspon al jove, v eí de Lloret de Mar, que buscaven des de la matinada de divendres. Segons les primeres hipòtesis, el noi hauria caigut accidentalment al canal, que tenia un cabal més alt de l'habitual com a conseqüència de les pluges d'aquesta setmana

El dispositiu ha localitzat el vehicle enfonsat un metre i mig, amb les portes i les finestres tancades, i ha calgut que una grua de gran tonatge el remolqués. Un cop fora s'ha comprovat que a l'interior hi havia un cos.

El dispositiu de recerca es va posar en marxa aquest divendres després que un amic del noi va trucar als serveis d'emergències a les quatre de la matinada per alertar que el jove li havia dit que estava conduint amb dificultats en paral·lel a la séquia. Després d'aquesta trucada, l'amic va avisar els serveis d'emergències, que van muntar un dispositiu de recerca integrat per dotacions terrestres dels bombers, efectius de la unitat de submarinisme, Mossos, policia local, agents forestals, serveis mèdics i voluntaris, auxiliats per un helicòpter.

Aquest matí els equips de rescat han localitzat el vehicle que conduïa el jove a l'interior de la séquia de Sils, a l'altura del polígon industrial de Puigtió. L'han trobat després que baixés el nivell de l'aigua que inundava tota la zona.