Publicitat
Publicitat

Una monitora de 55 anys mata tres menors disminuïts en un centre de Valladolid

La policia ha detingut com a presumpta responsable dels fets la monitora dels nens. Els cossos dels menors, de 3, 9 i 14 anys, presenten senyals de violència i fonts de la investigació apunten que podrien haver mort asfixiats

La policia local de Boecillo (a 12 quilòmetres de distància de Valladolid) ha detingut una dona de 55 anys, que respon a les inicials G. L. B, com a presumpta responsable de la mort de tres menors amb discapacitat física en un centre d'acollida de la població. Aquesta dona era la monitora dels nens.

Els menors tenien 3, 9 i 14 anys, i han aparegut morts amb senyals de violència aquest matí, a les 9.05 hores. El personal sanitari que ha anat al lloc dels fets ha confirmat la mort dels tres menors i ha traslladat a l'hospital G. L. B, que exercia de monitora dels nens, ja que presentava ferides de diversa gravetat.

Poc després d'haver ingressat a l'hospital de Valladolid, l'han detinguda com a presumpta autora de la mort dels menors. Fonts de la investigació han indicat que la monitora s'ha autolesionat després d'haver agredit els menors, que poden haver mort asfixiats.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Més continguts de