Societat 15/08/2011

Una monitora de 55 anys mata tres menors disminuïts en un centre de Valladolid

La policia ha detingut com a presumpta responsable dels fets la monitora dels nens. Els cossos dels menors, de 3, 9 i 14 anys, presenten senyals de violència i fonts de la investigació apunten que podrien haver mort asfixiats

Agències
1 min

BarcelonaLa policia local de Boecillo (a 12 quilòmetres de distància de Valladolid) ha detingut una dona de 55 anys, que respon a les inicials G. L. B, com a presumpta responsable de la mort de tres menors amb discapacitat física en un centre d'acollida de la població. Aquesta dona era la monitora dels nens.

Els menors tenien 3, 9 i 14 anys, i han aparegut morts amb senyals de violència aquest matí, a les 9.05 hores. El personal sanitari que ha anat al lloc dels fets ha confirmat la mort dels tres menors i ha traslladat a l'hospital G. L. B, que exercia de monitora dels nens, ja que presentava ferides de diversa gravetat.

Poc després d'haver ingressat a l'hospital de Valladolid, l'han detinguda com a presumpta autora de la mort dels menors. Fonts de la investigació han indicat que la monitora s'ha autolesionat després d'haver agredit els menors, que poden haver mort asfixiats.

stats