Societat 02/01/2012

La dona de Girona hauria mort per un cop al cap, i l'home s'hauria suïcidat després

La parella va aparèixer morta diumenge a la nit. Els Mossos investiguen els fets

Agències
1 min
La parella vivia al carrer Montseny

GironaLa dona trobada morta aquest diumenge al seu pis de Girona hauria mort per un fort cop al cap, mentre que el seu marit, també trobat mort al mateix domicili, s'hauria suïcidat, just després de suposadament haver matat la seva esposa. Les primeres investigacions apunten que l'home s'hauria tallat les venes després de cometre l'assassinat.

Així ho ha explicat el conseller d'Interior, Felip Puig, en la roda de premsa per fer balanç de la sinistralitat viària del 2011, tot i que la confirmació haurà de venir per la investigació policial.

Segons el conseller, l'entorn familiar i de veïns ha explicat que la parella tenia baralles de forma sovintejada, tot i que no hi havia denúncies d'agressions ni cap resolució judicial.

La parella, tots dos de nacionalitat ucraïnesa, van aparèixer morts diumenge a la nit, al voltant de les 21.00 h, al domicili on vivien, al carrer Montseny de Girona, al barri de Santa Eugènia. Els cossos de l'home i la dona van aparèixer al seu pis, on hi vivien des del 2006, després que la filla donés l'alerta a través del 112 a les nou del vespre de diumenge, quan va anar a casa dels pares i es va trobar els dos cadàvers.

Els Mossos d'Esquadra s'estan fent càrrec de la investigació. Es tracta de la primera mort per violència masclista del 2012.

stats