SOCIETAT
Societat 22/06/2011

Troben un cadàver en un edifici incendiat fa una setmana a Sant Feliu de Guíxols

Els Mossos no descarten cap hipòtesi, però la que sembla més probable és la mort accidental. El cos ha sigut traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Girona, on se li farà l'autòpsia

Acn
1 min

Sant Feliu de GuíxolsEls Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una persona que ha sigut trobada aquest dimarts a Sant Feliu de Guíxols, a dins d'un edifici que va cremar fa una setmana. El cos el van trobar els treballadors encarregats de treure la runa de l'immoble, al tercer pis del número 16 del carrer Sant Pere. El cadàver era a la cambra de bany, colgat sota les plaques despreses del sostre. De moment no es descarta cap hipòtesi, però la que la policia creu amb més força és que la persona va morir de forma accidental. El cos ha sigut traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Girona, on està previst que aquest dimecres se li faci l'autòpsia per intentar determinar les causes de la mort.



Quatre evacuats en grua


L'incendi va tenir lloc dijous de la setmana passada i va obligar a evacuar quatre veïns amb una grua. Cinc dotacions del cos de Bombers van treballar en l'incident i van rescatar els evacuats per un balcó. Cap d'ells no va haver de ser traslladat a un centre mèdic.

stats