Publicitat
Publicitat

Un home de 30 anys mata la seva mare i se suïcida a l’Eixample de Barcelona

Segons ha pogut saber l'ARA, el fill va utilitzar una arma de foc i dins el pis s'ha localitzat una nota de comiat en la qual s'expressa que tots dos tenien la voluntat de morir

Al número 539 del carrer Còrsega de Barcelona les escales són fosques i estretes. Al quart primera, els Mossos d’Esquadra hi van trobar ahir els cossos sense vida d’una dona de 59 anys i el seu fill de 30, tots dos de nacionalitat espanyola. L’avís el van rebre a les quatre de la tarda, i la principal hipòtesi amb què treballen els investigadors, segons ha pogut saber l'ARA, és que l’home hauria matat la mare amb una arma de foc i després s’hauria suïcidat.

El fill hauria mort la mare, disparant-li dos trets, d’acord amb la seva voluntat: el pare de la família va morir de càncer dilluns i, segons ha explicat una familiar als veïns, la dona feia dies que deia que ja no volia viure. De fet, dins el pis es va localitzar una nota de comiat en la qual s'expressava que tant el fill com la mare tenien la voluntat de morir.

A l'interior del domicili també hi havia dues armes de foc i projectils. Quan la policia va trobar els cadàvers, va detectar que la dona havia rebut dos trets, mentre que el fill presentava un impacte de bala. Els dos cossos sense vida eren en una mateixa sala del pis, on hi havia la nota de comiat. En l'escrit, també es descrivia com havia de ser la mort de la dona, amb alcohol i pastilles.

Els mossos de l’àrea d’investigació criminal continuen investigant els fets. Segons van declarar ahir els veïns de l’edifici a l’ARA, la família era molt reservada i no es relacionava amb la resta de l’escala. “Eren molt amables, però també molt callats i reservats. La dona pujava cada nit amb el carro de la compra, i mai es deixava ajudar”, recordava en Jarvi, veí del quart segona, el pis on van tenir lloc els fets.

Aquest veí, que va passar la nit de dimecres a dijous veient pel·lícules, assegurava que no havia sentit cap soroll estrany. Ni trets, ni crits. Les veïnes del tercer, però, explicaven que havien “sentit una discussió ben entrada la matinada”. També asseguraven que no era l’habitual: “Era una família molt unida, el pare i el fill sempre anaven junts. Mai els havíem sentit discutir abans”, assenyalava la Patricia.

Trenta-cinc anys a l'edifici

La família feia com a mínim 35 anys que vivia a l’edifici. Així i tot, cap dels veïns en sabia el nom. “Al pare el coneixíem com El Barbas, perquè duia una barba molt llarga i espessa”, explicava el Jonathan, del segon pis. Segons aquest veí, el pare treballava com vigilant de seguretat a la porta d’accés d’un camp de tir a Montjuïc. Feia temps que no el veia, ja que estava ingressat a l’hospital, però va assegurar que tampoc hi parlava mai.

La mare era mestressa, i el fill, “ros, baixet i molt blanc, estudiava alguna cosa”. “Jo fa 50 anys que visc aquí, però no ens relacionàvem”, concloïa el Jonathan. L’aixecament dels cadàvers es va fer ahir al voltant de les sis de la tarda, davant les mirades estupefactes dels veïns de l’escala que asseguraven estar “molt impressionats” i “sorpresos” pels fets. “Aquí mai no havia passat res, mai”, reivindicava la Patricia, que quan va veure els cotxes dels Bombers i dels Mossos d’Esquadra davant de l’edifici va pensar que havien entrat a robar. “Mai penses que un fill ha matat la seva mare”, es lamentava.

Visibilitzant l'assetjament sexual

Etiquetes

Més continguts de

Visibilitzant l'assetjament sexual
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT